« terug naar vorige pagina

Annelies van Milgen

Annelies vervult de functie van verpleegkundig specialist en vervult taken van de POH-somatiek in de praktijk. Ze werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Ze heeft al ruime ervaring in dit beroep met werkzaamheden als POH-somatiek bij diverse huisartspraktijken. Daarnaast heeft Annelies ook gewerkt als verpleegkundig specialist in de huisartspraktijk en heeft ze vroeger uitgebreid ervaring opgedaan met onder andere werk als IC verpleegkundige.

Annelies zal, vanuit haar functie, een eigen spreekuur doen voor alledaagse huisartsgeneeskundige klachten. Daarnaast verleent Annelies onder andere begeleiding aan mensen met chronische hart- en vaatziekten, diabetes mellitus type II en chronische longziekten. Mogelijk komt u hier voor in aanmerking en kunt u een oproep van haar verwachten voor haar spreekuur.

Afspraken voor begeleiding chronische ziekten gaan via de huisarts of de praktijkondersteuner zelf. U kunt online dus geen afspraak plannen bij de verpleegkundige specialist hiervoor.

Voor andere redenen voor afspraken kunt u dit inplannen via de website of via de assistente.