Nieuws

 • Per 1 februari 2022 zal Anne van de Valk het team komen versterken als POH-GGZ en zal Nienke de Boer vervangen. Nienke heeft voor beide partijen naar volle tevredenheid gewerkt in onze praktijk en zoekt nu naar een nieuwe indeling en uitdaging.

  De POH-GGZ kan u begeleiding bieden bij psychische problematiek. Een afspraak bij de POH-GGZ wordt gemaakt via de arts of een andere praktijkondersteuner in samenspraak met u.

 • Onze huisartspraktijk werkt samen met het VUmc in Amsterdam om deel uit te maken van de huisartsopleiding.

  Per 01-03-2021 zijn wij hiermee begonnen.

  Een huisarts in opleiding is een volleerd arts die vaak al ervaring heeft met werken als arts in bijvoorbeeld het ziekenhuis. Na de opleiding geneeskunde en het voltooien van het artsexamen dienen artsen (vaak na relevante werkervaring opgedaan te hebben) te solliciteren voor een vervolgopleiding voor een specialisatie, zoals bijvoorbeeld huisartsgeneeskunde. Deze opleiding duurt 3 jaar, in het 1e en in het 3e jaar worden voor deze opleiding stages gevolgd in de huisartspraktijk.

  U kunt voor dezelfde vragen als aan de huisarts een afspraak maken bij de huisarts in opleiding. De huisarts in opleiding werkt intensief samen met de huisarts en de praktijkondersteuner/verpleegkundig specialist.

  De huisarts in opleiding blijft dus in principe voor 1 jaar in opleiding bij de huisartspraktijk.