Nieuws

 • Helaas is onze waarneempartner voor de gesloten periodes van onze huisartspraktijk, Huisartspraktijk Verkruisen, genoodzaakt om te verhuizen naar de Kerkweg 219 per 01-01-2020.

  Huisartspraktijk Verkruisen zal wel voor ons blijven waarnemen in de gesloten periodes. Hun telefoonnummer blijft hetzelfde.

  Wij vinden het erg vervelend dat u hierdoor genoodzaakt bent om in de waarneming naar een andere locatie te gaan voor de zorg. Er is intensief overleg gepleegd, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

   

 • Maaike, onze POH-GGZ, gaat helaas werken in een andere regio, dit was voor haar beter te combineren.

  Hierdoor zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe POH-GGZ. Nienke de Boer zal per 1-1-2020 de taken van Maaike overnemen. Kijk onder het kopje ‘Medewerkers’ voor meer informatie over Nienke.

  De werkdag van de POH-GGZ blijft de woensdag, met eveneens een stuk avondspreekuur.

  Zo maken wij het voor u beter mogelijk om af te kunnen spreken met haar buiten werktijden om.

  Afspraken bij de POH-GGZ gaan via de praktijkondersteuner zelf of via de dokter.

 • Vanaf november 2019 zal onze verpleegkundig specialist (Annelies van Milgen) assisteren in het huisartsenspreekuur. Zij zal zich onder andere toeleggen op gynaecologische problematiek. Het kan zijn dat u het voorstel krijgt om uw klacht(en) op het spreekuur van Annelies te bespreken. Dit uiteraard vanuit een medische triage van uw klachten en altijd in overleg met u.

 • Per heden is de POH-jeugd niet meer werkzaam bij de huisarts. Er is, door het vertrek uit het Gezondheidscentrum door Huisartspraktijk Verkruisen, een ruimteprobleem ontstaan en daarnaast is Lotte, die de functie van POH-jeugd vervulde, gestopt met werken bij het CJG van Heemskerk.

  De intentie is wel om in het nieuwe jaar een nieuwe POH-jeugd bij ons in de praktijk te laten starten, om deze zorg ook aan u aan te kunnen bieden. Indien hier meer bekend over is informeren wij u spoedig.

 • Het Rode Kruis Ziekenhuis prikte al elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 08:00 en 09:30 bloed bij ons in het centrum.

  Vanaf heden is dit uitgebreid met de dinsdag. Ook dan kan u bij ons terecht voor bloed prikken voor het RKZ laboratorium tussen 08:00 en 09:30.

 • Sinds 26 november 2018 is de Huisartspraktijk terug op de Simon van Haerlemstraat 50. De tijdelijke porta cabins zijn verwijderd.

  U kunt ons bereiken via de ingang van de Simon van Haerlemstraat, in het midden van de straat kunt u via de neergelegde betonplaten ons centrum bereiken.

 • Het wordt zeer gewaardeerd als u toestemming geeft voor het uitwisselen van uw medische gegevens. Dit kan leiden tot betere zorg.

  Op het inschrijfformulier kunt u hier wat meer over lezen. Tevens verwijzen wij u voor meer informatie naar http://www.vzvz.nl.

  Wij verwerken alle aanvragen aankomende maanden gezien de grootte van het project.